AVÍS LEGAL

Aquesta és la pàgina web de Pep de Ribot, qui n’és el titular. S’utilitzarà per a finalitats comunicatives i divulgatives. Per posar-se en contacte amb la persona responsable, es podrà fer a través del formulari de contacte, a l’apartat de contacte. El contacte amb el responsable serà únicament per a fins administratius, es prega abstenir-se el contacte de proveïdors, ofertes de serveis, productes, publicitat o altres fins.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

El titular de la web és Josep Maria de Ribot Martínez, la finalitat d’aquesta és la divulgació de coneixement i el contacte amb interessats amb el servei psicològic. Algunes informacions en la petició de contacte són obligatòries per al seu enviament. El contactant té el dret d’accés a les seves pròpies dades de navegació, la rectificació o la cancel·lació de dades facilitades a través d’internet fent la petició al propietari de la web, així com el dret a oposar-se a facilitar les mateixes al no marcar la casella de consentiment del qüestionari de contacte.

GALETES

Informació que guarda el servidor sobre els usuari. Les “cookies” faciliten informació sobre el recorregut i comportament de l’usuari, no per a fins publicitaris, sinó per a fer més fàcil la navegació dins la pàgina. En cap cas es tracta d’informació sensible per a l’usuari. És possible que algun apartat requereixi l’ús obligatori de “cookies”. Aquestes es poden esborrar les a través de la configuració del navegador.

Si vols inhabilitar el seguiment per a les estadístiques de Google Analytics ho pots fer aquest complement per a navegadors ofert per Google.

PROTECCIÓ DE MENORS D’EDAT

Els articles que s’ofereixen en aquesta pàgina web van dirigits a adults, però no tenen un contingut sensible o ofensiu per als menors d’edat. El servei de psicologia que s’ofereix va dirigit a adults i no a adolescents i infants, pel que els casos de persones menors d’edat que sol·licitin el contacte a través del formulari, se’ls proposarà un contacte d’algun servei extern que sí es dediqui a aquesta franja d’edat, qui serà responsable de prendre el consentiment informat del tutor o responsable legal.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

No es permet el plagi o la reproducció literal del contingut dels articles que es publiquen en aquesta web a d’altres pàgines. Si se n’extreuen coneixements i s’inclouen a altres medis es prega la cita de l’autor i atribuint-li l’autoria, i afegint-ne un enllaç.

Google penalitza el contingut duplicat, i en deriva perjudici per aquelles pàgines que continguin el mateix contingut o molt similar, pel que es procedirà a denunciar aquells casos en els que Google alerti de contingut duplicat.

Les imatges que es trobaran en aquestes pàgines han estat comprades a un distribuïdor, qui s’encarrega de les seves llicències i autoritzacions per part dels seus corresponents autors, per a l’ús divulgatiu d’aquestes web.